Nejnovější recenze ze sekce Fusaky
- Krasne izoluje a neprehriva
- Do korbicky se nevejde, tak nam couha ven do sportaku bude super
- Příjemný materiál, dostatečně velký a krásně teplý. Doporučuji.
- Dítěti je ve fusaku teplíčko, ale zároveň se mi dítě ve fusaku nepotí
- Doprodejová cena
- Kvalita zpracování fusaku
- Možnost rozšíření a prodloužení fusaku
Lehoučký, příjemný materiál, v zadní části otvory pro pásy.
Fusak je pěkný, příjemný materiál a uvnitř hřejivý kožíšek. Jsem spokojena. Zboží doporučuji.
- Design
- Kvalitní podložka
- Material
- Velikost
- Cena neodpovídá kvalitě
Skvělý nápad na vytvoření podložky s pripojitelnym fusakem. Bohuzel provedení pokulhává. Fusak do sportaku předpokládá asi spíše dítě s botickami, bez nich tam bude nejspíš jen krátce - uvnitr je ale pouze bavlna, neni tam ani žádná ochrana na špinavé nebo mokré boty.
Zároveň je fusak spíše podzimní / jarní, neni moc teplý.
Vraceli jsme.
spokojnost
- Výrobek předčil očekávání
- perfektně zabaleno
- kvalitní materiál
- rychlé dodání
- nejlevnější na trhu
Objednáno na webu:
Rychlé dodání, kvalitně zabaleno, velká spokojenost. Obchod doporučuji.
- Cena X produkt
- Krásně teplý, výborně padne do kočárku
Zatím bez zkušeností
Fusak je perfektní, teplý, prostorný, dobře se zapíná. Kožíšek v horní části fusak je super-oživí vzhled fusaku a přitom nemá dlouhé chlupy, takže vůbec nešimrá na obličeji když se malá otáčí do stran. Moderní design, určitě doporučuji.
Je mi líto,ale po vyprání je fusak tvrdý, vlna splstnatěla a pouští to chlupy (plsť)...musím vnitřek nechat potáhnout latkou. Mám vestu z ovčí vlny a toto se z ní nestalo....tak myslím,že chyba v praní nebyla....
Jsme maximálně spokojeni, produkt jsme zatím neměli šanci vyzkoušet v praxi (miminko se nám má narodit až za 6 týdnů), ale fusak působí pohodlně, teploučce, je kvalitní a má nádherný design.
- Spokojenost jak s kvalitou, tak i cenou
- Luxusní vzhled
- Kvalitní zpracování
- Kvalitní materiály
Zboží přišlo krásně zabalené, myslela bych si, že muselo stát minimálně jednou tolik, možná i víc! Nečekala jsem tak naprosto luxusní a precizní zpracování. Jsem absolutně nadšená! Mám v kombinaci rukávník a fusak a opravdu nelituji koupě, dle mého to bude i hodně teploučké. Fusak má vzadu takovou kapsu, díky které se dá navléknout na záda kočárku, došlo mi až potom, že sportovní kočárek má záda většinou spojená se stříškou, ale i tak se to tam dá v pohodě navléci. Přední díl nahoře má gumičku, kterou se to krásně utáhne a fusak tak pěkně přilehne k dítěti. Perfektně sedí jak do kočáru, tak na dítě
- Krásný
- Teploučky
- Na kočárek zopa fusion 2 padne jak ulity
Kvalita
Kvalita
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »