Nejnovější recenze ze sekce Fusaky
Prostorný, teploučký a kvalitní.
- Fusak je parádní na zimu ideální může ho použít od miminka a pak na na větší miminko jsem spokojená
- Maximální spokojenost. Splňuje účel .Vhodný na jakýkoliv kočárek .
- Krásný, kvalitní, teplý a nepromokavý! Jsem velmi spokojená. Děkuji!
- Opravdu teplý
- Podšívka se často dostane do zipu
- Děti otrhávají chlupy kolem kapucr
- Zkrácení lze pouze nahromaděním / založením fusaku dovnitř v oblasti nohou
- Po jedné sezóně barva vyšisovaná
Poměr cena kvalita pro mě neodpovídá, do dvojčecího kočárku nevhodný, prootže se nedá dostatecně zúžit. Ale je v něm opravdu teplo. Je také dostatečně dlouhý pro starší děti.
- Teplý fusak
- Dlouhý
- Jde odepnout horní díl
Fusak jsem koupila jako rostoucí, je pěkně dlouhý (pro větší dítě bude dobrý), ale má jen jednu možnost zkrácení, takže je to buď fusak na mimino, kam se mi batole nevejde, nebo dlouhý fusak na velké dítě. Také měly být nahoře gumičky na přichycení, které chybí. Stahování na "zúžení" fusaku je dost fórové. Stahuje se jen kousek látky na horním dílu a brzdička nedrží, takže se opět povolí. Potřebovala jsem fusak k rychlému použití, takže jsem už prostříhala díry. Kdybych to neudělala, tak fusak vracím, protože i z kočárku sjíždí. Budu si tam muset došít šňůrky.
Skvělé
Lehký, krásně hřejivý a nádherný fusak.
- Je krásně teplý a vypadá skvěle
Kupoval jsem jako dárek, za mě spokojenost.
- Krásně nadýchaný
- Měkoučký
- Kožíšek nelíná
- Příjemný materiál
- Velmi dlouhý a příjemně teplý
- Příznivá cena
- Krasny, funkcni, nema chybu
- velmi jemné a teplé, velmi dobrá kvalita
- Nádherný, nadýchaný.. Naprostá spokojenost..
Naprostá spokojenost!
- Luxusní materiál
- Nádherný design
- Teploučký
Fusak je z kvalitních materiálů, vevnitř příjemný a teploucky. Jako nevýhodu vidím nemožnost připnutí nebo nějaké uchycení ke kočárku. Drží na kočárku pouze provleknutim popruhů, takže klouže dolů.
- Krasny teply fusak do kocarku
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]